Abegg & Bro – center for spiseforstyrrelser

Om Abegg & Bro – Spiseforstyrrelser og LivsKompetence

Anoreksi     –     Bulimi     –    Overspisning     –    Cutting
Du vil føle dig Velkommen,  set,  hørt og forstået.

Du finder vore klinikker i København og Helsingør.
Thorvaldsensvej 3, Frederiksberg og Skydebane Alle 8

Du får en professionel og erfaren hjælp, da du vil møde terapeuter, der har mere end 15 års kompetence inden for alle former for Spiseforstyrrelser, cutting, depression og angst.
Der ud over kan du også høre om HSP – særligt sensitive personer. (se testen)

Vi har erfaring med forebyggelse, terapi og behandling som rådgivning, individuelt og i grupper. Er det et barn, en ung, voksen eller en hel familie er I alle Velkommen.
Mange familier oplever småbørns-, teenager- eller ungdomsproblematikker, som ikke må overses og vente.  Her får du eksperthjælp uden ventetid.

Mistrives eller lider dit barn, den unge af nervøsitet, uforståelig angst, depressivt humør eller diagnoser som ADHD, ADH, OCD, Asperger m.m. står vores tværfaglige team tilmdin rådighed. Vi er 2 ledende Psykoterapeuter, 1 Psykiater- tilknyttet, 1 Psykolog, 1 Kropsterapeut, 2 Ernæringsterapeuter.

Ring på tlf. 27119824 eller 27119825 eller skriv til kontakt@spiseforstyrrelser.info

[/one_half]
Theresa_Abegg_og_Karen_Bro.-1024x738 2.jpg
Theresa Abegg  tlf. 2711 9825        Karen Bro  tlf. 2711 9824

Hvad er særlig sensitivitet HSP?

Alle mennesker kan sanse, via “De 5 sanser”. Måske du er et af de ca. 1 mill. mennesker i DK, der opfatter disse sansninger mere nuanceret end andre ?

Alle mennesker kan føle sig overhvældet en gang imellem – for dig som Særligt Sensitiv er det en del af hverdagen – hvis du ikke lærer at tilpasse din dagsrytme. Kom og få støtte til en tankevækkende og interessant udvikling. (gå til Særlig Sensitive Personer)