Mindfulness og meditation

De næste måneder vil Abegg og Bro have et ekstra tilbud, i huset på Thorvaldsensvej 3, 1871 Frederiksberg

Er du i forløb hos Karen, tilbydes du op til seks 1:1 mindfulness og/eller meditations sessions, som supplement til din terapi, helt uden ekstra omkostninger for dig.

Her kan du lære om mindfulness og blive undervist i en enkel meditationsteknik, der er velafprøvet og har vist sig virkningsfuld i et dansk forskningsprojekt.

Din underviser vil være Sarah Christiansen, der er uddannet mindfulness og meditationsinstruktør. Sarah er i praktik her i huset de kommende måneder, som afrunding af et længere uddannelsesforløb.

Hvis du ikke er klient hos Karen, koster sessionerne 200 kr/time.

Hvorfor mindfulness og/eller meditation?

Når man befinder sig i en svær periode af livet, svarer kroppen ofte tilbage med stress, som reaktion på det ydre eller indre pres.

Stress kendetegnes bla. ved tankemylder, uro i kroppen, søvnproblemer, manglende energi, overskud, koncentrationsevne og overblik.

Ny forskning bekræfter det, som udøvere har oplevet på egen krop i mange år. Nemlig at mindfulness og/eller meditation, er et virkningsfuldt redskab til at modvirke og nedbringe stress og samtidig øge evnen til at fokusere, følelsen af glæde og ro i krop og sind.

Mindfulness og/eller meditation kan være et supplement til de værktøjer, du tager med dig fra terapien og stå i sig selv i alle livets faser, til opnåelse af større indre ro og balance.
Kontakt Karen ved interesse, så skaber hun forbindelsen til Sarah. Tlf: 27119824 – mail:

karen@abeggbro.dk